#Vlog

Hoe gek zijn vegans?

Hoe gestoord zijn vegans? En wat komen ze, volgens alle verhalen, allemaal te kort? Je ziet het in ons bankgesprek waarbij Jut&Jul de ophef van deze week eventjes onder de loep nemen #enjoy #okdoei

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mariรซlle
  30 juli 2017 at 19:48

  De eerst volgende keer dat iemand weer een opmerking naar me gooit, zet ik dit filmpje op haha! Wellicht heb je ook de discussie gezien onder het FB bericht dat ik had gedeeld. Ik heb in ieder geval het gesprek op gang gebracht haha :p Ik merk alleen dat ik het best moeilijk vind om de feitjes op te noemen, dat zit niet zo in mijn hoofd. Ik weet wel waarvoor ik het doe, maar ik vind het nog moeilijk om dat aan anderen zo duidelijk uit te leggen dat ze ook overtuigd zijn!

  • Reply
   Cilla
   30 juli 2017 at 21:16

   Haha nee ik heb nog geen discussie gezien op je tijdlijn. Ik zal eens kijken ๐Ÿ™‚
   Als je wat langer vegan bent, ga je straks ook alle feiten onthouden. Maar je hoeft natuurlijk ook geen wandelende Wiki te zijn. Het is soms handig voor je onderbouwing als je de feiten paraat hebt, maar het is geen must. Je hoeft je tegenover niemand te verantwoorden ๐Ÿ™‚ Overtuigen lukt meestal toch nooit in รฉรฉn keer. Als je een zaadje kan planten om mensen na te laten denken is dat goed genoeg…

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: