#Beauty

Heb jij ‘m al gezien? Dit is de nieuwe, vegan najaarscollectie van Lush!

Eerder schreef ik al een review over Cup ‘O Coffee en ook op Instagram zien jullie regelmatig spulletjes in mijn tijdlijn voorbij komen van dit heerlijke merk; ik ben schandalig fan van Lush! Als ik weer eens langs ga voor een zeep of een vers masker, blijf ik vaak veel te lang hangen door alle geweldige geuren en kleuren in de winkel. En wat nóg leuker is, is dat er steeds meer vegan producten in de collectie verschijnen. Ik was dan ook über happy dat ik gisteren, als één van de eersten in Nederland, tijdens het persevent aan de nieuwe najaarsproducten mocht snuffelen. I love my job! 

De nieuwe Halloween- en najaarscollectie is weer awesome as always, met een paar heerlijke uitschieters! Wat dacht van de paarse sugar plum fairy lipscrub mét getinte lipbalm in dezelfde geur en een hele lichte lila kleur? Of een heerlijke ruikende sneeuwpop die je bad verandert in het zuidelijk halfrond? Of een douchegel die naar cassis met een vleugje bergamot ruikt? Je begrijpt dat ik mijn lol niet op kon!

lush-vegan-najaarscollectie-beauty

Lush-sneeuwpop-badschuim-vegan

Zelfconserverend

Voor de eerste keer is de hele wintercollectie van Lush zelf conserverend, wat betekent dat de synthetische conserveermiddelen vervangen zijn door natuurlijke alternatieven. Daarnaast laten ze zoveel mogelijk overbodige verpakkingen weg en wordt er alleen gebruik gemaakt van gerecyclede materialen óf materialen die easy te recyclen zijn. En zoals ik al zei: de vegan opties zijn uitgebreider dan ooit, dus ik ben bang dat ik vaker bij Lush te vinden zal zijn dan goed voor me is 🙂

lush-douchegel-vegan-wintercollectie

lush-wintercollectie-vegan-beauty

Sweets for my sweet

Voor de gelegenheid had Lush een waanzinnig mooie carrotcake laten maken, die eigenlijk te mooi was om op te eten! Omdat deze niet volledig plant based was, hadden ze speciaal voor de vegans heerlijke Sharp Sharp cakejes gehaald. Ik weet niet of jullie deze weleens gegeten hebben, maar jullie kunnen aan mijn gezicht ongeveer wel zien hoe heerlijk ze zijn. Verder schonken ze bubbels met én zonder alcohol en werden tijdens een voorlichting de nieuwe bruisballen, het glitterbadschuim en de massagebars uitgebreid geprobeerd. Elfjesgevoel to the max!

lush-zeep-vegan-najaarscollectie

luss-taartjes-vegan-perslancering

lush-taart-squatcilla-vegan-perslancering

Conclusie?

De nieuwe najaarscollectie van Lush is zaliger dan ooit! Niet alleen omdat er weer een compleet nieuwe geur, kleur en smaakexplosie te vinden is in de winkels, maar vooral ook omdat de vegan opties zo uitgebreid zijn en innovatie de boventoon voert. De toffe cadeauverpakkingen zijn heel feestelijk, origineel en milieubewust en ik word ontzettend vrolijk van de manier waarop Lush steeds weer vernieuwt, ontwikkelt en verrast.

Meer info over de najaarscollectie van Lush? Kijk dan even op Lush.nl of ga naar één van de winkels. Oh ja, en laat het mij even weten via FacebookInstagram of snapchat: squatcilla als je wat gekocht hebt 🙂 #vindikleuk

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  irene
  1 oktober 2016 at 22:09

  Ik heb het nog niet gezien, maar ziet er leuk uit! Ik moet snel weer naar de Lush!! X

 • Reply
  Djuli
  2 oktober 2016 at 12:49

  Ooh wat gaaf dat je hier bij mocht zijn! I looooove Lush!

  • Reply
   Cilla
   2 oktober 2016 at 13:42

   Jahaaa, het was ook echt super! En die goodiebag die we meekregen <3 <3 zó fantastisch! #luckyme

 • Reply
  Elcke
  2 oktober 2016 at 16:37

  Wow!! Ik wil NU naar de LUSH store!! Haha
  Leuke blog Chick!

 • Leave a Reply