#Vegan

Mijn favoriete vitamine D3 supplement (WINACTIE!)

Eerder schreef ik al een artikel over het belang van vitamine D. En niet alleen voor veganisten is dit heel belangrijk; een vitamine D tekort komt ook veel voor bij vegetariërs en vleeseters. Vreemd genoeg hebben zelfs mensen in zonnige landen vaak een gebrek aan vitamine D! Om die reden gebruik ik, zeker als de ‘r’ weer in de maand is, een kwalitatief hoogwaardig supplement. 

Aangezien vitamine D veel voorkomt in dierlijke producten zoals vette vis, eieren, zuivel en varkensvlees is het voor ons vegans nét even wat lastiger om ons voorraadje op peil te houden. Maar laat je humeur niet verpesten door zo’n gezelligerd die dan zeker denkt te weten dat het door je plant based lifestyle komt; vitamine D zit namelijk ook in vegan foods.

Nature’s Aid D3 druppels

Uiteraard zijn er ook hele goede vitamine D supplementen te koop, zodat je zeker weet dat een tekort oplopen in de wintermaanden klein is. Eerder gebruikte ik de tabletten van VitaShine, maar het zat me dwars dat er ook allerlei bijproducten en zoetstoffen in zaten.

In mijn zoektocht naar een ander merk kwam ik terecht op Bodystore.nl, waar ze de vegan druppels van Nature’s Aid verkopen. Elke dag een paar druppels in een glas water en het is gepiept; zónder rare toevoegingen! Om jullie ook kennis te laten maken met deze fijne webshop én de voordelen van de D3 van Nature’s Aid, mag ik voor Sinterklaas een flesje weggeven aan mijn volgers 🙂 Hoe awesome is dat?!

Winnen? 

Wil jij graag zo’n flesje om je wintervoorraad vitamine D3 op peil te houden? Laat dan in de comments achter (hieronder of op mijn Facebook) waarom jij moet winnen en wie weet… Ik kies de winnaar aanstaande vrijdag 2 december uit, zodat Bodystore ervoor kan zorgen dat je het de zaterdag voor Sinterklaas in je schoen hebt 🙂 Succes!

zon-vitamine-D-vegan-tekort

 

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Maaike
  29 november 2016 at 15:53

  Leuke actie! Ik zou dit supplement super graag willen winnen omdat ik vrijwel volledig veganistisch eet en op dit moment vitamine D3 tabletjes van de Kruidvat heb… Hier zitten vulstoffen en zoetstoffen met een tutti frutti smaakje in.. iew! Deze druppels lijken mij een stuk makkelijker in gebruik en van betere kwaliteit! Fingers crossed ?

 • Reply
  Chantal
  29 november 2016 at 16:08

  Tof! Ik weet sinds een paar maanden dat ik MS heb en sindsdien extra bewust bezig met wat ik eet. Zo ook op jouw blog beland een tijd terug 🙂 Vitamine D is bij MS erg belangrijk en in combinatie met het feit dat ik geen vlees eet en geen koemelk enz drink, zijn de supplementen een must. Ben erg benieuwd naar deze, dus zou een leuk sinterklaascadeautje zijn!

 • Reply
  Mees
  29 november 2016 at 16:09

  Ah yess!
  Was net op zoek naar goeie druppeltjes..
  Met veganistisch eten en lichte botontkalking is dit flesje meer dan welkom!
  Ik hoop hiermee mijn lichaampje net even die extra boost te geven die het nodig heeft (:
  Let’s hope for the best ( :

 • Reply
  Pam
  29 november 2016 at 17:26

  Iedereen kan wel zo’n flesje vitamine D gebruiken nu het zo grauw en donker is,maar ik hoop dat de Sint toch even mijn vegan schoentje kiest. Zover ik weet ben ik niet stout geweest dit jaar…

 • Reply
  anneke
  29 november 2016 at 20:57

  Omdat ik altijd lief ben?

 • Reply
  Claire
  29 november 2016 at 21:20

  Oh yes wat een leuke winactie! Ik ben bezig met mijn afstudeeropdracht dus zit echt aan mijn laptop geplakt. Daarnaast ben ik mega slecht met pillen doorslikken (dat vind ik wel eng maar een berg chips slik ik zo door), dus dit flesje lijkt me ideaal! Ik volg je allang op denkbare sociale media, oke Instagram en Facebook, want ik vind je awesome! Fingers crossed 😀

 • Reply
  Feline
  29 november 2016 at 22:42

  Leuke winactie!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik op dit moment veganistische vitamine d capsules van de tuinen gebruik. Op zich prima, maar ik heb zó’n ontzettende hekel aan het slikken van die capsules. Ik ben altijd minstens tien minuten bezig voordat ik hem doorgeslikt krijg… Daardoor neem ik hem niet elke dag vanwege tijdgebrek in de ochtend en vanwege het vervelende gevoel bij het doorslikken. Daarom zijn deze druppels van vitamine D een echte uitkomst voor mij. Innemen is zo gepiept en zonder moeite! Dat zou ik echt mega fijn vinden.

  Liefs!

 • Reply
  Anita H.
  29 november 2016 at 22:48

  Ik ben geen veganist, ook geen vegetariër. Wel iemand die weinig dierlijke producten tot zich neemt. Dat ik een tekort heb aan vitamine D, acht ik wel vrij waarschijnlijk eigenlijk. (Waarschijnlijk hebben we dat bijna allemaal hier in Nederland.) Ik heb ook wel vaker vitamine D geslikt, maar die gewoonte is er op de een of andere manier weer bij ingeschoten. Ook doordat ik niet meer zoveel in reformwinkels kom denk ik. Maar inderdaad: online bestellen is zeker ook een optie.

 • Reply
  Stephanie
  30 november 2016 at 00:29

  Natuurlijk wil ik dit graag winnen.
  De gewone pilletjes helpen weinig bij mij, zelfs na hoge dosissen nemen blijf ik een tekort hebben. Dus misschien helpen deze druppels wel beter EN het is vegan!

 • Reply
  Debbie
  30 november 2016 at 01:08

  Ik kan zo’n zonnig cadeautje goed gebruiken; zeker nu ik 3x per week naar de e-gym ga ?

 • Reply
  Priscilla
  30 november 2016 at 04:37

  Wat super leuk! Ik zou hem graag winnen omdat ik nu 2 jaar veganist ben na een aantal jaar vechten tegen anorexia. Ik doe nu alles voor een optimale vitaliteit en dit mis ik nog. Na een afspraak met lieve iris (fitmetiris) raadde zij mij deze aan! Ik hoop hem te winnen om nu eindelijk volledig gezond te zijn!

 • Reply
  Janneke van der Meulen
  30 november 2016 at 16:54

  Top! Ik hoef niet te winnen maar wilde wel even zeggen: lekker bezig! Dankjewel voor je blogs!

  • Reply
   Cilla
   30 november 2016 at 17:09

   Wat lief van je, Janneke 🙂 Dank je wel!

 • Reply
  Marieke
  1 december 2016 at 22:18

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂 Mij staat het ook vaak tegen dat er in supplementen zoveel troep zit. Dan vraag ik me direct af of de goede stoffen nog wel tegen de slechte opwegen, bij wijze van. Ook fijn dat hij vegan is trouwens

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: