#Vegan

Unboxing video: Lima boodschappenpakket + winactie!

Lima vegan pakket winactie squatcilla

Jaaaaaa, ook ik ontving een heerlijk boodschappenpakket van Lima voor Squatcilla.nl. Normaal gesproken ben ik natuurlijk meer een tekst- dan een filmbeest, maar ik vond het wel leuk om weer eens een fimlpje te maken. Bovendien is het laten zien van wat je gekregen hebt soms leuker dan er een artikel over schrijven.

En! Het allertofste is: ik mag dus één zo’n dik gevuld pakket weggeven! Wil jij kans maken hierop (en ik kan me niet voorstellen dat dat niΓ©t zo is…)? Laat dan onder deze post een comment achter waarin je vertelt waarom jij dit moΓ©t hebben. Like je mijn Facebook pagina Squatcilla? Volg je mij op Instagram? En op Bloglovin’? Vind ik hartstikke leuk en lief, maar is dus niet nodig om kans te maken, zoals ik in het filmpje ook al vertel.

Dus; let me know waarom jij (of jouw vriend(in)) dit pakket ab-so-luut moet hebben. Ik ben heel benieuwd πŸ™‚ De winnaar krijgt per email bericht, dus vergeet niet je mailadres te vermelden!

Joe!

You Might Also Like

 • ilsiee prins
  15 mei 2016 at 15:17

  wohhhh ja lekker!! πŸ˜€ wat een onwijs leuke, lieve & lekkere actie!! πŸ˜€ top dat je dit organiseren mag voor de lezers van je blog…. ik had er al zoveel over gehoord en gelezen en ben zelf ook erg nieuwsgierig.. laatst heb ik zelf ook een aantal producten van lima aangeschaft, en ik moet zeggen ik ben verkocht hihi.. ik maak ook dolgraag een kansje op dit fijne pakket!! fijn weekend,
  groetje ilsiee

 • Yvon
  15 mei 2016 at 17:29

  Jaaaa heulllll leuk deze actie! Wil wel zo’n pakketje, hoor! Leuk filmpje ook! πŸ’ͺ🏽😍

 • ien
  15 mei 2016 at 18:17

  Het eerste product dat ik van Lima at , was het heerlijke ronde zuurdesem brood. En niet te vergeten de onovertroffen muesli die ons dagelijkse ontbijt was. Ik spreek nu over de jaren ’70. Nog steeds heb ik voorkeur voor Lima producten.
  Rice drink gebruik ik elke dag, heerlijk! Lijkt me fijn om het pakket te winnen. groet Ien.

 • Elle Balancelle
  15 mei 2016 at 18:24

  Woww lekker!! πŸ™‚ Ik vind de producten van Lima echt lekker, hmmm als vegan student komt dit pakketje heel erg van pas. Ik zou dan graag die pasta willen maken voor mijn huisgenoot (non-vegan) om te laten zien dat je ook gewoon pasta kan eten als je vegan bent.

 • Janna
  17 mei 2016 at 14:47

  Heeeel leuk! Tof filmpje heb je ook gemaakt πŸ™‚ Ik ben samen met het FoodForward-team van Jongeren Milieu Actief bezig met het maken van een vega(n) kookboek en binnenkort gaan we weer vergaderen. We eten bijna altijd wel vegan, dus zo’n pakketje zou heel leuk zijn mee te koken dan!

  Liefs!

 • Eva Narcisz
  18 mei 2016 at 15:00

  Wat een geweldige actie. Hier doe ik ontzettend graag aan mee πŸ˜€ Wij proberen verantwoord te eten en daarom kiezen wij de laatste tijd vaker voor biologisch . Het is een mooie bijdrage aan het milieu plus het smaakt veel beter. Zo’n mooi pakket zou ik graag winnen. Het ziet er heerlijk uit en het lijkt me leuk nieuwe producten te ontdekken en biologisch en verantwoord te eten ! Gezond eten is voor iedereen belangrijk! Ben ontzettend benieuwd naar de producten. Ik volg je op bloglovin , twitter en op facebook . Ik ga duimen , fijne dag !! Liefs, Eva

 • Djuli
  18 mei 2016 at 18:45

  Jaaa ik wil dit heel graag winnen! Want.. ehhh… het lijkt me gewoon super lekker allemaal! Ben vooral benieuwd naar de sweet tahini en kamutpasta. Echt een tof filmpje Cilla! En wat een lieve katten <3

 • Marielle
  19 mei 2016 at 20:54

  Spannend, spannend, spannend…wie gaat hem winnen??!
  Ik zou er heel blij van worden. Zo’n doos krijgen en dan de spanning wat er in zit..
  Vegan sinds een half jaar en fan van Lima. Wist alleen helemaal niet dat alles van hen vegan is. Top! Weer wat geleerd.
  Die tahin klinkt heel lekker! Dus wie weet? πŸ™‚

 • Sanne
  19 mei 2016 at 21:08

  Super leuk Cilla!

 • Janneke
  19 mei 2016 at 21:11

  Wat leuk, ik kende jouw blog nog niet. Ik lees sowieso niet zo veel blogs, maar ik ga zeker eens verder kijken op jouw site. Leuk filmpje, je komt zo vrolijk en lief over! <3

  Ik zou dit pakket voor "Elle Balancelle" willen winnen. Op de eerste plaats natuurlijk omdat ze vegan is. Maar ook, omdat ze leuke filmpjes maakt. Ik weet zeker dat zij, met haar studentenbudget erg blij is met zo'n pakket! Ik gun het haar enorm!

 • Bregje
  19 mei 2016 at 21:12

  Jaaaa!! Super leuke actie! Ik probeer zo veel mogelijk vegan te eten! Ben steeds meer door te krijgen hoe ik dat het beste kan doen! Ik kan deze mooie box goed gebruiken als inspiratie!! Zou er super blij mee zijn!!

 • Laurien
  19 mei 2016 at 21:44

  Jaaa wat een leuke actie! Ik wil graag winnen omdat ik als arme vegan student het mij maar heel af en toe kan veroorloven om biologisch te eten, terwijl ik dat eigenlijk het liefste doe:) Vooral de zoete tahini lijkt me echt suuuper lekker, die zou ik graag willen proberen. Liefs, Laurien

 • Marcella
  19 mei 2016 at 23:28

  Jaaa! Ik wil als mede gewichtheffende/squattende vegan chick heel graag een Lima pakket winnen! En ik kan de goodies goed gebruiken om mijn nachtdiensten door te komen!

 • Ruth
  20 mei 2016 at 16:21

  Jaaa wat een leuke actie! Ik zou heel graag dit pakket winnen voor mijn huisgenootjes die allebei net vegan zijn geworden. Met dit pakket kan ik ze laten zien dat vegan eten helemaal niet moeilijk of ‘saai’ hoeft te zijn!

 • Krista
  21 mei 2016 at 02:03

  Jaaa Lima heeft hele mooie en lekkere producten en ze blijven gelukkig hun assortiment ontwikkelen en vernieuwen. Als Belgische ken ik ze al langer. Vooral de muesli, rijstwafels, tamari en plantaardige melkvarianten zijn bij mij favoriet! Ik gun mijzelf dit pakket omdat ik zo weer aardig wat voor mij nieuwe items kan uitproberen . Als ik daarbij mijn non vegan collega’s kan laten meeproeven van de smaken plantaardige melk is dat ook mooi meegenomen. Toffe actie dat je dit pakket mag weggeven. Ben trouwens net via het artikel Amsterdam based vegan blogs op jouw blog terecht gekomen. ik word altijd blij als ik weer leuke vegan blog kan ontdekken!

 • Krista
  21 mei 2016 at 02:09

  Leuke actie! Lima producten zijn bij mij al jaren favoriet. Ik zou ook graag alle producten uit het pakket met veel smaak en plezier willen uitproberen. Ik ben net via amsterdam vegan blogs op je blog terecht gekomen. Leuke blog heb je!

 • Krista
  21 mei 2016 at 14:49

  Ik leer net je blog kennen via vegan Amsterdam blogs Leuke blog heb je! Ik word altijd weer blij als ik weer nieuwe vegan blogs ontdek. Ik hoop dat ik nog op tijd ben om mee te doen want Lima heeft erg mooie en lekkere producten die ik mog lang niet allemaal ken.