#Vegan

Vegan brunch van Go with the Glow! Kom je ook?

Jaaaaahhh!! Aanstaande zondag 18 september is het zover: de heerlijke vegan brunch van Go with the Glow in de Supperclub Amsterdam! De lieve zusjes Isabella en Loulou hebben een heerlijk plant based 4-gangen menu verzorgd, er komen awesome sprekers én er is een duurzame minimarket met allerlei fijne, duurzame spulletjes. Hoe tof is het dat ik daarbij kan zijn voor Squatcilla.nl?!

Nou, heel tof dus! Tijdens dit ‘Eat the Rainbow‘ thema ziet het eten er niet alleen übersexy uit, maar wordt ook verteld waaróm al die kleuren in je voedingspatroon zo gezond voor je zijn. Het doel van dit event is natuurlijk om jou waanzinnig te verwennen met heerlijk vegan voer, en tegelijkertijd ook te inspireren op het gebied van voeding, gezondheid, dierenwelzijn en milieu. Lisa Stel van Lisa Goes Vegan, Lisa Steltenpool, voedingsdeskundige en schrijfster van ‘De Vegarevolutie’ en ‘Kickstart’ én Lotta van Healthy Life Lab komen spreken. En oh ja, er is ook nog live muziek tijdens de brunch. Kortom: jij wilt hier bij zijn!

go-with-the-glow-brunch-vegan

Isabella en Loulou.

Over Go With The Glow

Go With The Glow is een non-profit organisatie die door middel van de brunches wil bijdragen aan een groenere wereld. Met hun maandelijkse vegan brunches en kennis van voeding zorgen zij ervoor dat er steeds meer hotspots vegan friendly worden en plant based gerechten standaard op de kaart komen te staan. Net als ik vinden de meiden dat plantaardig eten de beste manier is om voor jezelf te zorgen, maar ook voor de natuur, de dieren en alles wat er nog meer op de wereld leeft. En ja, dat kán hip, heerlijk en toegankelijk, dus!

Zie ik je daar?

Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar, dus hup hup, snel reserveren die handel. Ik zou het ontzettend leuk vinden om je te ontmoeten en met je te kletsen. De brunch is aanstaande zondag 18 september van 12:00 tot 16:00 uur. Op hun Facebook page staat alle overige info. Zie ik je daar?

Laat het me weten in de comments als je ook gaat, of natuurlijk via FacebookInstagram of snapchat: squatcilla ?

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Quirine
  12 september 2016 at 18:27

  Jaa, ik ben erbij! Tot zondag 🙂

  • Reply
   Cilla
   12 september 2016 at 18:31

   Wat gezellig 🙂 See you there! x

 • Reply
  Brenda
  12 september 2016 at 21:59

  Nooo wat leuk! 😀 Maar waarom ligt Breda zo ver weg van het vegan hart van Nederland? :C Huilie.

  • Reply
   Cilla
   13 september 2016 at 08:24

   Jaaaaahh, jammer inderdaad! Maar je kan er toch gewoon een dagje van maken dan Brenda 🙂

 • Reply
  Debbie
  13 september 2016 at 09:27

  Leuk Cilla, ik ben er ook bij, tot zondag! 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: