#Vegan

Vegan Diner Go With The Glow 1 year anniversary: Kom je ook?

Hiep hiep! Go With The Glow bestaat 1 jaar: tijd voor een feestje, dus! Aanstaande donderdagavond 2 februari kun je van 18:30u. tot 22:00u. bij Vondelpark3 in Amsterdam genieten van een té heerlijk driegangendiner, lekkere drankjes, een awesome sfeer en inspirerende lezingen van onder andere de dames van Go With The Glow, auteur Robin Schaper, Lotta van Healthy Life Lab en… samen met Tom zal ik ook wat gaan vertellen over het combineren van een plant based lifestyle met sport. Jeeeejjj!

Met het oog op de goede voornemens van 2017 dagen LouLou en Isabella, de meiden van Go With The Glow, jou uit om je eerste stap te zetten naar een plant based levensstijl die niet alleen gezond is, maar ook nog eens heel lekker. Hoe je dit kunt doen gaan ze stap voor stap doornemen tijdens een vegan driegangenmenu waarin je een voorproefje krijgt van de smaken die jouw plantaardige keuken legendary gaan maken. Met uiteenlopende en inspirerende lezingen waarbij alle aspecten van een vegan lifestyle aan bod komen, heb je tijdens het eten én daarna meer dan zat tijd om al je vragen te stellen.

Wat kun je allemaal verwachten?

– Een welkomstdrankje
– Een super lekker driegangendiner (waar ik nog niet teveel over kan zeggen, maar… wat dacht je van een Pad Thai van oergroenten met mango chutney, quinoa als atjar en een curry op basis van kokosroom, whoohoooo!)
– Lezing van Isabella en LouLou van Go With The Glow
– Inspirerende gastsprekers zoals Robin Schaper, Tom en ik 🙂
– Vragenuurtje met voedingsdeskundige Lotta Breed van Healthy Life LAB
– Go With The Glow Magazine
– Een toffe goodiebag
– Kans op een maandvoorraad popcorn van Propercorn!

Over Go With The Glow

LouLou en Isabella willen met de non-profit organisatie Go With The Glow door middel van brunches en diners bijdragen aan een groenere wereld. En zoals je eerder al op SquatCilla kon lezen ben ik echt in love met die twee! Met hun maandelijkse vegan events en kennis van voeding zorgen zij ervoor dat er steeds meer hotspots vegan friendly worden en plant based gerechten standaard op de Nederlandse menukaarten komen te staan. Naast deze evenementen maken zij nu ook video’s op hun Youtube kanaal en organiseren ze een vegan yoga retreat in Bali.

Net als ik vinden de meiden dat plantaardig eten de beste manier is om voor jezelf te zorgen, maar ook voor de natuur, de dieren en alles wat er nog meer op de wereld leeft. En ja, dat kán hip, heerlijk en toegankelijk!

go-with-the-glow-brunch-vegan

Zie ik je daar?

De kaartverkoop gaat als een speerrrr! 80% van de tickets is al verkocht, dus hup hup, snel reserveren die handel. Tom en ik zouden het ontzettend leuk vinden om je te ontmoeten en met je te kletsen. Op de Facebook page van het event staat alle info die je nodig hebt. Zie ik je daar?


Laat je het me weten in de comments als je ook gaat? Of natuurlijk via Facebook en Instagram 🙂 ook goed!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mariëlle
    30 januari 2017 at 08:56

    Ik kan helaas niet, maar super leuk. Have fun 🙂

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: