#Fitness #Vegan

Vegan Valentijnsdag! Kom jij naar ons 3-gangendiner + lezing bij Plantastic? (+KORTINGSACTIE!)

Wil jij deze Valentijnsdag eens een keer wat anders dan dat gezapige dinertje? Heb je zin om (samen) geïnspireerd te worden en verrassende dingen te leren over voeding en fitheid? En ben jij nieuwsgierig naar wat plantaardige foods te maken hebben met meer pret in bed 🙂 ?

Reserveer dan zeker op 14 februari 2019 een plekje voor het 3-gangendiner bij Plantastic! Health Hub.

Onze vorige 3-gangendiners + lezingen in Den Haag en Dordrecht were a blast! Greep je vorig jaar nét mis toen je een kaartje wilde kopen? Zorg dan dat je nu wel op tijd bent, want we gaan er weer alles aan doen om jouw Valentijnsdag onvergetelijk te maken.

Je kent Tom en mij al van SquatCilla.nl, de video’s op ons YouTube-kanaal VeganAnimal en onze lezingen bij onder andere VeggieWorld en VegFest NL. Maar sinds afgelopen jaar helpen wij met onze nutritional coaching ook mensen met hun eetpatroon, door het samenstellen van plantaardige (sport)voedingsschema’s op maat. We houden namelijk niet alleen van de juiste informatie, maar vooral van makkelijk én lekker eten. Iets waar je deze avond alles over gaat horen!

Wat kun je verwachten?

Oké, spoiler: iets met homemade chocolade, pumpkin cheesecake en heel veel gelukshormonen! Je gaat genieten van een bijzonder Valentijnsdiner met een voor-, hoofd-, en nagerecht dat speciaal voor deze avond wordt gecreëerd door onze kok Janneke. En nee, dit is niet alleen leuk en lekker voor verliefde stelletjes! Valentijnsdag draait om liefde, en dat betekent óók liefde voor jezelf, je moeder, beste vriend(in) of buurvouw. Just sayin’.

Achter alle ingrediënten en gangen die op tafel komen schuilt een verhaal, waar wij je alles over zullen vertellen. Uit welke ingrediënten bestaat het gerecht dat er voor je neus staat en wat doet dit voor je lichaam? Welke vitaminen, mineralen en antioxidanten zitten erin? Op welke manier kan voeding een positieve bijdrage leveren aan je dagelijks leven? En last but not least: welke foods zijn nu écht goed voor je love life?

Tijdens deze Valentijn Special krijg je interessante, snackable info, die draait om inspiratie, ontspanning en natuurlijk heerlijk eten. Daarnaast is er tijdens het vragenrondje voldoende tijd om vragen te stellen over alles wat je wilt weten over voeding, sport, gezond(er) leven of een fitte lifestyle. Na deze avond weet je precies hoe je thuis op een makkelijke manier zelf aan de slag kan om je eten gezonder én lekkerder te maken!

Wil jij erbij zijn? Bestel dan NU je kaarten!

Als trouwe lezer van SquatCilla.nl krijg je 10% korting op je 2e kaartje met de code VEGANVALENTIJN, dus als je iemand wilt verrassen met Valentijn val je nu met je neus in de sojaboter 🙂

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en met je te kletsen. De avond is op donderdag 14 februari 2019 van 18:30 uur (inloop 18:00 uur) tot 21:00 uur. Op de website staat alle overige info en hier kun je ook direct je tickets bestellen.

We hopen jou te zien op 14 februari!

Tom, Cilla & Janneke

Foto: Lisette Kreischer

Ben jij erbij? Vergeet jezelf dan niet op ‘aanwezig’ te zetten in het Facebook event nadat je de kaartjes hebt gekocht. Laat het me weten in de comments of via Facebook en Instagram. #vindikleuk 🙂 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mariëlle
  30 januari 2018 at 20:33

  Wat een super tof idee! Het is helaas voor mij een beetje ver, maar ik wens jullie ontzettend veel plezier toe <3

 • Reply
  Yolanda
  1 februari 2018 at 13:20

  Oh wat jammer, we kunnen niet… Dochter heeft balletuitvoering om zeven uur die avond. Maar ik hou je site in de gaten voor een volgende diner! Veel plezier en succes voor die avond

 • Reply
  Barbara
  11 februari 2018 at 22:43

  Cilla in de tekst hierboven voor het valentijndiner staat een link die verwijst naar het Facebook event van Den Haag en daar staat keihard Uitverkocht. Logisch maar misschien zijn er mensen die denken dat het over Dordrecht gaat.

  Dit is het stukje waar de link in staat:

  We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en met je te kletsen. De avond is op woensdag 14 februari 2018 van 17:30 uur (inloop) tot 21:00 uur. In het Facebook event staat alle overige info.

  Laterrrr
  Barbara

  • Reply
   Cilla
   11 februari 2018 at 22:52

   Oeps, dat was dan niet helemaal lekker gegaan 😉 Super thanks dat je het even liet weten.
   Ik heb het meteen aangepast!

   Liefs, Cilla

 • Reply
  Katja
  23 januari 2019 at 10:33

  Hoi Cilla!
  Ik en mijn vriend willen hier zeker naartoe! Vorig jaar liepen we de kaartjes mis helaas..
  Ik heb alleen een hazelnootallergie, kan hier rekening mee gehouden worden?
  Groetjes, Katja

 • Leave a Reply