#Vegan

Eerste vegan vakantie: we’re going to Ibiza!

Ibiza-sunset-palmen-squatcilla-vakantie

Whoop! Vandaag vertrekken Tom et moi voor een week naar Ibiza voor een spontane last minute. Vorige week hoorde ik op dezelfde dag dat ik geslaagd was voor mijn bachelor communicatie- en informatiewetenschappen én werd ik aangenomen bij mijn nieuwe baan! En oh ja, ik was afgelopen maandag ook nog jarig. Wij vonden het tijd voor een feestje!

Maar! Dit wordt ook meteen onze eerste vakantie als vegan, en dát vind ik wel weer echt spannend. Want hoe zal de plant based voedselvoorziening op Ibiza zijn? Ik heb mijn speurneus natuurlijk al uitgestoken en online wat research gedaan, dus ik denk dat het wel goed komt. Anders had ik niet geboekt. Maar er gaat voor de zekerheid toch een extra koffertje met havermelk, pindakaas en Orangefit mee… Better safe than sorry.

Been there before

Het leuke is dat ik al eens op Ibiza ben geweest, toen ik 19 was (en een kilo of 10 zwaarder, maar wat was ik schattig). Ik ben dus heel benieuwd of de geweldige sfeer er nog hangt en of ik het nog steeds zo adembenemend mooi vind als toen. Het was echt één van mijn eerste vakanties alleen naar het buitenland, dus ik vond alles eigenlijk een soort wereldwonder.

Ibiza-squatcilla-vegan-vakantie

Zomer van 2002. Minder fit, maar wel cute 🙂

Lazy ass

We hebben een appartement geboekt in Figueretas, nét 15 minuten lopen van Ibiza-stad, met een strand voor de deur. Uiteraard zullen we op een authentiek, gammel huurscootertje het eiland gaan verkennen, maar het is verder de bedoeling dat het zo’n klassieke, über lazy ass vakantie wordt. Als in: dat als we terugkomen ik het woord stress in het woordenboek moet opzoeken. Zoiets.

Oppas voor de poezen? Check. Koffers ready? Check. Chillmodus aan? Checkkk! Ik ga mijn laptop dus ook niét meenemen op vakantie om te bloggen, maar ik zal jullie tussendoor wel via mijn Instagram op de hoogte houden van al het heerlijke vegan eten, de mooie stranden en mijn sunkissed skin. #zobenik

Als ik weer terug ben zal ik uitgebreid verslag doen over hoe het was en alle foto’s met jullie delen. #joe

Zijn jullie als eens op Ibiza geweest en zo ja, hoe vonden jullie het? 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mariska
  25 juni 2016 at 10:07

  Ben er nog niet geweest, zou het wel geweldig vinden! Nog steeds een heel leuke foto 😀 ben benieuwd naar de vegan vakantie avonturen! Geniet ervan 😀

 • Reply
  Anne-Fleur
  25 juni 2016 at 12:46

  Super fijn!! Aaah het ziet er ook zo mega mooi uit daar! Heel erg veel plezier en ik ben erg benieuwd naar je avonturen via instagram.
  X

 • Reply
  amanda
  30 juni 2016 at 07:16

  Prachtige foto’s.

 • Reply
  Charelle
  1 juli 2016 at 08:01

  Ooh ik ben heel benieuwd naar je vegan vakantie avonturen! Ik ben zelf nooit op Ibiza geweest maar ik denk wel dat dat een hele goede bestemming is voor veganisten!

 • Leave a Reply