#Vegan

Mijn 9 favoriete Nederlandse vegan Instagrammers

Zoals de meeste van jullie wel zullen weten ben ik huge fan van Instagram! Ik post dagelijks één, en heel soms twee, keer per dag. Ik kan uren door mijn feed scrollen, op zoek naar inspirerende mensen, en het heeft me al een aantal keer een awesome recept of workout-input opgeleverd. Er zijn heel veel belachelijk mooie, té perfecte green vegan accounts, maar daar volg ik er gek genoeg niet zoveel van. Ik vind vaak juist die kleinere, simpele en eerlijke feeds interessant van pure en sportieve healthlovers. Daarom: mijn 9 favoriete Nederlandse vegan Instagrammers van het moment! En ik heb de namen óók nog clickable voor je gemaakt #zobenik. Ken jij ze al?

 1. @Vegananimal_nl

Ik begin dit rijtje met een man (en wát voor één! HA!). En nee, écht niet alleen omdat hij mijn wederhelft is (misschien een heel klein beetje), maar vooral omdat zijn account de laatste periode echt een lekkere boost gekregen heeft. Op de page van Tom zie je wie hij écht is, wat hij eet, hoe hij traint, waar hij over vlogt en veel meer!

Vegananimal-instagram-vegan

 

2. @Veganblisslove

Ik volg Andrea nu al een tijdje, en écht niet omdat ik zo’n yoga fan ben… Zij en haar Insta zijn gewoon zó mooi en stralen ontzettend veel rust uit. Ze post over yoga, healthy food, dieren en natuur.

Veganblisslove-instagram-vegan

3. @Earthveggie

Manon van Earthveggie maakt prachtige foto’s van vegan food en haar mega schattige konijntjes. Ze inspireert mij vaak met haar recepten en good vibes.

Earthveggie-instagram-vegan

4. @Omdatikdatwil

De Rotterdamse Sanne experimenteert met analoge fotografie, en dat vind ik echt super mooi. Voordat ik haar volgde op Insta kende ik dat nog helemaal niet, maar het is echt heel bijzonder. Ze post voornamelijk over natuur, katten, food en De Leven.

Omdatikdatwil-instagram-vegan

5. @Veganmonkey_

De dames van Veganmonkey zijn nog helemaal niet zo lang bezig met hun blog én Instagram, maar ze doen het zo ontzettend leuk! Jessica en Brenda posten over food, food, FOOOOOD. Té. Lekkere. Vegan. Food.

VeganMonkey-instagram-vegan

6. @Earthlindei

Lindy heeft 2 prachtige fluffy Maine Coons die vaak in haar foto’s terug komen. Verder post ze graag over heerlijk, plant based voer, van salades tot cheesecakes.

Earthlindei-instagram-vegan

7. @Degroenezus

Zoals de naam al doet vermoeden blogt en post Elcke van De Groene Zus alles over groennn. Van food tot interieur en van natuur tot make-up. Haar foto’s zijn heel mooi strak en stralen eenheid en rust uit.

degroenezus-instagram-vegan

8. @dutchveganpower

Dit account geeft je echt een kijkje in het leven van dit handsome, plant based koppel, hun cute zoontje en fluffy hond. Ze zijn net als ik echte fitnesslovers en combineren een healthy lifestyle met lekker veel trainen.

Dutchveganpower-instagram-vegan

9. @vegandelight_edwin

Ennnn… ik sluit het rijtje ook weer af met een sportieve meneer. Edwin is verliefd op zijn katten, fitness, food en de natuur en dat zie je terug in zijn posts. En kijk dat pluizige poezenbeest! Love it!

vegandelightedwin-instagram-vegan

Jaaaaaa, en verder volg ik uiteraard Merel op @mereldegroenemeisjes, Lisa Stel op @lisagoesvegan, Lisa Steltenpool op @lisasteltenpool en Lotta van @Lottadenktbreed. Eigenlijk is deze lijst een beetje oneindig, want ook internationaal kun je op vegan en green Instagram gebied je lol op. Ik ben dan ook heel benieuwd wie jij allemaal volgt!

En oh ja, sta je er niet tussen en heb je wel een awesome account? En volg ik jou nog niet?
Laat het me vooral weten, hé!
Liefs, @squatcilla

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sanne
  18 juli 2016 at 16:41

  Nou Cilla WAT LIEF!
  Ten eerste dat ik in je lijstje sta en ten tweede wat je erbij hebt geschreven, echt mega mega leuk!
  Dankjewel 🙂 zo leuk om te lezen.
  En de rest van je lijstje is ook zo fijn! Ben natuurlijk gelijk Tom gaan volgen 😉 en bijna iedereen ook. Ik kende alleen de Instagram van @degroenezus, dus leuk zo veel nieuwe inspiratie!
  Liefs

 • Reply
  Cilla
  18 juli 2016 at 17:36

  Leuk om te horen dat je zo weer leuke nieuwe Instagrammers hebt gevonden Sanne 🙂 En heel graag gedaan, je hebt gewoon echt een heel mooie feed ??

 • Reply
  Elle Balancelle
  18 juli 2016 at 17:56

  Leuk! Kende ze bijna allemaal 🙂 Instagram is echt geweldig, ik houd er zo van <3

 • Reply
  Milou
  18 juli 2016 at 18:45

  Mij volg je nog niet! Ben benieuwd wat je van mijn accoumt vind 🙂 mijn naam is The_Happy_Chickpea.
  Liefs, Milou

  • Reply
   Cilla
   18 juli 2016 at 19:21

   Ik ben je gaan volgen 🙂 Dank je wel!

 • Reply
  Djuli
  20 juli 2016 at 08:07

  Jaa I love Instagram! Ik volgde ze bijna allemaal al 🙂

 • Leave a Reply