#Fitness #Vegan

Healthy 2018! Kom jij naar ons vegan 3-gangendiner & lezing?

‘EAT RICH, OR DIE TRYIN’: BIZAR GEZOND, ABSURD LEKKER EN EXTREEM PLANTAARDIG’

Wil jij 2018 met een kickstart beginnen? Heb je zin om geïnspireerd te worden en nieuwe dingen te leren over gezonde voeding en fitheid? Ben je benieuwd naar hoe je op een makkelijke manier het maximale uit je lijf en je leven haalt door plantaardig te eten?

Kom dan op 19 januari 2018 naar het 3-gangendiner + lezing/workshop van Tom en mij in samenwerking met FOAM Den Haag! Wij vertellen je die avond alles over de pro’s van plantaardige voeding en eten gezelligjes met je mee.

Je kent Tom en mij al van SquatCilla.nl, de video’s op ons YouTube-kanaal VeganAnimal en onze lezingen bij onder andere VeggieWorld en VegFest NL. Maar sinds afgelopen jaar helpen wij met onze nutritional coaching ook mensen met hun eetpatroon, door het samenstellen van plantaardige (sport)voedingsschema’s op maat. We houden namelijk niet alleen van de juiste informatie, maar vooral van makkelijk én lekker eten. Daarom dachten we: laten we deze elementen eens combineren! En tadaaaaa….

Hoe ziet de avond eruit?

Samen met FOAM Den Haag gaan we aan de slag om jou een awesome avond te bezorgen. Je krijgt nieuwe inzichten over gezond, plantaardig, maar vooral absurd lekker eten!

Je gaat genieten van een biologisch voor-, hoofd-, en nagerecht, dat speciaal voor deze avond is bedacht en gecreëerd door de chef van FOAM. Achter alle ingrediënten die op tafel komen schuilt een verhaal, waar Tom en ik je meer over zullen vertellen.

Denk bijvoorbeeld aan: Uit welke ingrediënten bestaan de gerechten die je voor je neus krijgt, en wat doet dit allemaal voor je lichaam? Welke aspecten maken voeding nu precies ‘gezond’ (en niet zo gezond)? Welke vitaminen, mineralen en antioxidanten zitten er in healthy foods? Op welke manier kan voeding een positieve bijdrage leveren aan je (sport)prestaties en dagelijks leven? En last but not least: welke simpele elementen zorgen voor een smaakexplosie?

Tijdens dit driegangendiner krijg je handige, leuke, snackable info, die draait om inspiratie, gezelligheid en ontspanning. Daarnaast is er tussendoor voldoende tijd om vragen te stellen over alles wat te maken heeft met voeding, sport, gezond(er) leven of een fitte(re) lifestyle. Na deze workshop weet je precies hoe je thuis easypeasy zelf aan de slag kan om je eten bizar gezond, absurd lekker en extreem plantaardig te maken!

Wil jij erbij zijn? Bestel dan NU je kaarten!

We zouden het ontzettend leuk vinden om je te ontmoeten en met je te kletsen. De avond is op vrijdag 19 januari 2018 van 17:30 uur (inloop) tot 21:00 uur. In het Facebook event staat alle overige info.

We hopen jou te zien op 19 januari!
Cilla & Tom

Ben jij erbij? Vergeet je dan niet op ‘aanwezig’ te zetten in het Facebook event nadat je de kaartjes hebt gekocht. En laat het me zeker weten in de comments of via Facebook en Instagram. #vindikleuk 🙂 En oh ja, je kunt me ook volgen in de video’s van Tom (VeganAnimal) op YouTube.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply