#Fitness

Nieuwe sport outfit? Dit zijn mijn 5 favorieten!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik een nieuwe sport outfit aantrek naar de gym knal ik altijd nét even wat harder! Op de één of andere manier werkt het misschien ook mentaal, ofzo. Zie je er awesome uit, dan ben je zelfverzekerder. En ben je zelfverzekerder, dan kun je meer tot de limits gaan. Althans, ik wel!

Hoe dan ook, van nieuwe workout gear worden we allemaal blij! Maar ja, het ene merk is het andere niet; sportkleding moet wat mij betreft stevig om mijn kont zitten, er mooi uitzien, functioneel zijn en uiteraard stylish. Dit zijn mijn 5 favorieten!

1. Röhnisch 

Röhnisch is een merk dat ik nog niet zo heel lang ken. Maar sinds ik de broeken heb zien hangen bij een sportevent ben ik fan. Het Zweedse bedrijf maakt sportkleding voor vrouwen, door vrouwen. Dat is niet alleen duidelijk zichtbaar aan de ontwerpen maar zeker ook te merken als je het draagt. De stoffen zijn functioneel, stijlvol en geven je net dat beetje extra power in de gym. De nieuwe collectie van Röhnisch bestaat uit een lijn met lekker veel kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze supergave broek? Extra plus van dit merk is dat ze ook mooie items hebben voor dames met een maatje meer.

2. Stella McCartney

Mensen die mij kennen weten dat ik een girlcrush heb op Stella. Ze is knap, ze heeft klasse en is goed in haar werk. Zo zijn al haar creaties gemaakt van niet-dierlijke materialen; zowel haar kledinglijn als haar heerlijke geuren zijn 100% vegan. Niet iedereen heeft het budget om een couture item van haar hand kopen, maar met de mooie sportlijn die ze samen met Adidas heeft ben ik héél blij. De collectie bestaat onder andere uit tights, jasjes, tassen, yoga matten en sportschoenen. En allemaal nét even anders dan anders. Love it!

stella-sport-outfit-vegan

3. Esprit

Tot voor kort had ik nog geen idee dat dit merk ook een sportlijn heeft! Maar vorige week had één van mijn Crossfit buddies dus een hele coole tights aan van dit merk. En het leuke is: ze zijn nog heel betaalbaar ook! De lijn bestaat uit broeken, tops, jasjes en sportbeha’s, maar ook de sporttassen vind ik heel mooi! Ik bestelde zelf een legging van Esprit  met mooie, zachte kleurtjes en hij zit fantastisch. Esprit is zeker een nieuwe favoriet in mijn gymcollectie!

4. Casall

Casall is een functioneel, strak ontworpen en uitgebreid sportmerk met een uiteenlopende collectie. Van leggings tot kettlebells en van sporttassen tot foamrollersThey have it all. Wat ik mooi vind aan de kledinglijn van dit Zweedse merk, is dat ze de kracht van eenvoud snappen. Zwart, wit en grijs zijn voornamelijk de kleuren die terugkomen, en dan ook nog zonder dat het een saaie boel wordt. Zoals gezegd hou ik zeker ook van kleur, maar de basics zijn minstens zo belangrijk om in je kast te hebben.

5. Hema

‘Huh? Hema?’ Ja, joh, Hema! Elke keer verbaas ik me weer over hoe leuk, stevig en betaalbaar hun sportlijn is. Vooral de sportbeha’s zijn mijn favoriet. Ze drukken mijn borsten niet plat, blijven lekker lang mooi in de was en die prijs is natuurlijk ook heerlijk Hema. Waar je bij andere merken vaak wel een euro of vijftig betaalt, ben je hier de helft nog niet kwijt. Héél prettig! Daarnaast hebben ze mooie broeken, shirts, jasjes en running clothes. In de winkel is mijn maat altijd snel uitverkocht, dus ik bestel vaak online.

sport-bh-hema-vegan-fashion

Wat zijn jouw favoriete sportkleding merken? Laat het me weten via FacebookInstagram of snapchat: squatcilla

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nora
  13 september 2017 at 10:05

  Vind je de sportbeha’s van Hema fijn ja? Ik heb er niet zoveel goede ervaringen mee, ze waren snel stuk of de kwaliteit ging achteruit. Misschien dat ik gewoon pech heb gehad destijds. De eerste keer dat ik ze droeg was wel heel prettig.

  • Reply
   Cilla
   13 september 2017 at 12:14

   Ja, ik ben bang dat je misschien net de verkeerde te pakken had, Nora. Ik ben er zelf altijd wel heel blij mee 🙂

 • Reply
  Lis
  19 september 2019 at 08:35

  Zijn er ook vegan sport merken die je kan aanraden? Bijvoorbeeld voor hardloop tights?

 • Leave a Reply