#Vegan Boeken, films & docu's

Nieuw: Rock Your Body van The Green Happiness (en… IK STA ERIN!) + kortingsactie

YESSSSS! Merel en Tessa, de dames van The Green Happiness, hebben een nieuw boek! Uren in de sportschool, zwoegen in de keuken én een super toffe reis naar Ibiza verder is daar het resultaat: Rock Your Body. Dit boek draait niet alleen om recepten, maar gaat jou in z’n totaliteit helpen om beter in je vel te zitten. Hoe? Door middel van heel veel sportinformatie, een 28 day challenge inclusief workoutvideo’s ontwikkeld door PT en Model Workoutoprichter Jeroen Krak én healthy plantaardige foods. En… IK STA ER OOK IN! #trots

Merel en Tessa zijn de challenge zélf aangegaan en dat is aan de meiden te zien. Überfit, alles. Voor dit boek hebben ze Personal Trainer Jeroen Krak aan zijn mouw getrokken en zijn samen met hem de sportschool ingedoken. Een beestachtig fit lichaam gaat namelijk niet alleen maar om gezond eten, maar natuurlijk ook om bewegen.

Daarnaast staan er natuurlijk ook lekkere vegan recepten in Rock Your Body. Van gezonde smoothies en shakes tot zoete snacks (plakje frambozen-kokos cake, anyone?). Strakker in je vel zitten betekent dus helemaal niet dat je hoeft te leven op een halve komkommer en een schijfje Granny Smith. Integendeel!

Goed voor jou én de planeet

Het toffe aan dit boek – naast dat ik er ook aan mee mocht werken (WHAAHHH!) – is dat het boek voor het totaalplaatje gaat. Je gaat gezonder leven, ziet misschien je vetpercentage zakken, gaat strakker in je vel zitten, vergroot je bewustzijn over voeding én hebt een grote impact op de planeet en de dieren omdat het boek alleen maar plantaardige recepten bevat. Volgens de berekeningen van Cowspiracy bespaar je tijdens deze 28 dagen alleen al ongeveer 104100 liter water, 500 kilo graan, 75 MÇ aan oerwoud en 225 kg COÇ-uitstoot! Does it get any better?

Foto door: Jamie Peeters

Miss(ie) Green

Met hun inmiddels al 70.000(!) verkochte boeken en meer dan 200.000 volgers op social media zijn Tessa en Merel van The Green Happiness een gouden team. Ik vind het geweldig hoe de meiden al zoveel mensen hebben geïnspireerd richting een gezondere en plantaardige levensstijl. Veel vrienden en kennissen van mij hebben ook in het beginstadium van hun vega(n) journey de boeken gebruikt voor recepten, inspiratie, informatie en als steuntje in de rug.

Hun missie – jou door middel van hun plant based boeken en dito recepten energieker, fitter en gelukkiger te laten voelen – is precies wat ik met SquatCilla ook wil bereiken. Je kán namelijk niet alleen fit en gezond zijn zonder dierlijke producten, maar het is zelfs de allerbeste keuze die je kunt maken. Niet alleen voor jezelf, maar natuurlijk ook voor alle dieren en het milieu. Ik ben dan ook supermegatrots dat Merel en Tessa mij gevraagd hebben om mee te werken aan dit geweldige nieuwe exemplaar!

WIL JE KORTING? OKÉ IS GOED!

Hoe tof is het dat ik mijn volgers ook nog eens korting mag geven op dit awesome boek?! Als je het nu bestelt in de webshop krijg je 10% korting op het HELE assortiment. Gebruik de code rockyourbodycilla en… get in shape like a boss! 

Heel veel (lees)plezier en succes!

 

Heb je het boek besteld? Laat het me dan zeker even weten. Ook als je er eenmaal mee aan de slag bent (of daarna). Ik ben heel benieuwd hoe je het hebt ervaren en op welke manier het jouw gezondheid heeft veranderd! Shoot via de comments, of tag me op Facebook of Instagram. 

En oh jaaaaaa, de crowdfunding voor de Plantastic! Health Hub staat op 112%. Iedereen SUPER bedankt! We willen in deze laatste(!) week van de campagne nog even doorknallen zodat we een mooi terras kunnen maken en minder hoeven te lenen van de bank. Help jij ons mee? Ga snel naar www.crowdaboutnow.nl/plantastic voor meer info. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mariëlle
  18 juli 2018 at 14:41

  Waaa goals! Super tof 🙂 Ben heel benieuwd!

  • Reply
   Cilla
   18 juli 2018 at 15:05

   Jaaaaa, awesome hé 🙂 Ben er echt blij mee! xx

  Leave a Reply