#Fitness

Smaaktest: ik probeerde deze plantaardige eiwitpoeders

Wow, de eiwitvragen blijven me om de oren vliegen! Zeker sinds ik vegan ben maken veel mensen zich spontaan druk om mijn eiwitinname. Zoals je in dit artikel al kon lezen, is het easypeasy om je proteïnen binnen te krijgen door middel van plantaardige voeding. Ja, óók als je veel aan (kracht)training doet.

Toch neem ik regelmatig in de avond nog een eiwitshake met fruit. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Maar! Qua smaak en kwaliteit is de ene plantaardige shake de andere niet. Tijd voor een overzicht!

Ik dronk al veel liever plantaardige dan dierlijke eiwitshakes, ook voordat ik vegan werd. Dierlijke varianten vond ik vaak gewoon zuur, chemisch en opdringerig smaken. Maar eerlijk is eerlijk; mijn zoektocht naar een lekkere plant based variant duurde ook even. Sommige waren te doen, anderen smaakten ronduit naar cement. Veel mensen vragen mij dan ook naar mijn ervaringen met diverse merken. Hoe handig is het dat ik het even voor je in een blog gezet heb? #graaggedaan

Sunwarrior

Sunwarrior is een product op basis van rijst- hennep- en erwtenproteïnen en heeft dé naam in de vegan wereld. Ik hoor regelmatig dat mensen voor dit merk kiezen ‘omdat het nu eenmaal de meest bekende is’. Ik heb ‘m lang geleden geprobeerd en vond het niks; dus ik heb het deze week nog maar eens een kans gegeven. Conclusie? Nog steeds niks. Niet alleen omdat ik smaak vreemd vind en het niet prettig ruikt, maar vooral omdat ik simpelweg niet achter het merk an sich sta.

Sunwarrior begon ooit met een goed verhaal en een mooie gedachte achter de producten. Ze verkopen ook alleen maar plantaardige poeders en zijn dus specialist in hun vakgebied. Maar hoe leuk het allemaal ook klinkt: Sunwarrior is niet meer wat het was. Een kennis van mij heeft er gewerkt en op een gegeven moment besloten het bedrijf te verlaten. Hij merkte dat er steeds oneerlijker gecommuniceerd werd; ze waren niet helder over de ingrediënten en de verkoopcijfers en inkomsten werden steeds belangrijker dan een fair product. Wat mij betreft op alle fronten gewoon een nee.

PlantForce

Over de 100% bruine rijsteiwitten van PlantForce heb ik eerder al een review geschreven. Het smaakte me in het begin, toen ik nog een rookie was, best redelijk. Wel miste ik een soort fluffyness, die ik niet vond in dit product. Sowieso is dat luchtige en romige lastig te vinden in rijsteiwitten, ontdekte ik later. Op zich is PlantForce qua ingrediënten wel prima en het bedrijf is eerlijk en oprecht.

Ze maken alleen plantaardige producten en gebruiken 100% natuurlijke aroma’s in hun vanille- en chocoladepoeders, die onder de nieuwe en strenge EU richtlijnen volledig zijn goedgekeurd. Verder doen ze gedegen (dierproefvrij!) laboratoriumonderzoek naar hun producten en grondstoffen, dus wat dat betreft heb ik er niets op aan te merken. Maar ja, smaak is nu eenmaal ontzettend belangrijk en wat dat betreft scoort PlantForce (maar rijsteiwitten sowieso) helaas niet hoger dan een zesje.

Garden of Life

Garden of Life is een merk dat ik vóór PlantForce weleens geprobeerd heb, maar waar ik al snel klaar mee was. Ik had nog een pot in de kast staan, dus ik besloot ‘m voordat ik dit blog schreef nog eens te proeven. Het was namelijk echt een van de eerste plantaardige shakes die ik probeerde op het moment dat ik volledig wilde switchen van dierlijke naar plant based eiwitten. Maar ik vind het nog steeds niet te drinken.

De smaak is muf en de structuur een beetje zanderig; het ruikt naar potaarde en zo smaakt het ook. Nu ben ik een natuurmens, maar ik hoef het niet per se in mijn shake. Zelfs geblenderd met fruit word ik er niet blij van. De vanille- en chocoladesmaak zijn ook niet van elkaar te onderscheiden. Garden of Life heeft met dit bio raw vegan product wel de beste bedoelingen, maar voor mij is het ‘m absoluut niet.

Squatcilla-sporten-vegan-liften

Bulkpowders, MyProtein, Body&Fitshop, etcetera…

Tja, en dan heb je nog de Bulkpowders, MyProteins, Body&Fitshops, enz. enz… Ik denk dat ik niet hoef uit te leggen waarom ik van dit soort bedrijven niets wil. Alles draait om commercie, cijfers en sales, wat naar mijn mening niet bepaald bevorderlijk is voor een fair en puur product.

Nog niet zo heel lang geleden werd ook bekend dat Body&Fit sjoemelde met hun eiwitten en dat de ingrediënten en waardes op de potten niet klopten. En ja, dat is dus aan het licht gekomen, maar daar is wel een tijd overheen gegaan. Grote bedrijven zoals deze bieden hun producten lekker goedkoop aan, maar in het geval van eiwitpoeder is goedkoop gewoon écht duurkoop. Als je geen geld hebt voor een kwalitatief hoogwaardig eiwitpoeder, koop het dan liever niet dan dat je deze troep aanschaft. Je verpest je lichaam er eerder mee, dan dat je goed doet.

Ik heb van bijna alle grote bedrijven de plantaardige varianten wel geproefd, maar ik werd er niet warm of koud van. Als het idee erachter puur en alleen om geld draait hoef ik het überhaupt niet. Ook niet als ze opeens met een vegan variant op de proppen komen omdat ze denken eraan te kunnen verdienen…

Pulsin’

Pulsin’ is een onderdeel van Holland & Barrett, wat voorheen De Tuinen was. Op het moment dat ik helemaal klaar was met de smaak van die bruine rijsteiwit gruwel, ging ik op zoek naar varianten met een ander hoofdbestanddeel. Pulsin’ heeft dierlijke eiwitpoeder, maar ook zonnebloem-, hennep-, rijst,- en erwtenproteïnen. Ik besloot eens te gaan voor een erwtenvariant en deze was helemaal niet verkeerd.

Tom vond de erwtsmaak altijd een beetje overheersend dus hij was er minder content mee. Maar ik vond het, zeker in de blender met fruit of verwerkt in een cake, prima te doen. Ik ontdekte de fluffyness van erwtenproteïne en vond dat erg prettig qua structuur. Wat dat betreft had ik dus gevonden waar ik naar op zoek was.

Wat mij op een gegeven moment tegen ging staan van Pulsin’ is dat ze dus ook dierlijke whey eiwit verkopen. Aan de ene kant kun je dat natuurlijk aanmoedigen en een bedrijf steunen in hun diervriendelijke opties. Aan de andere kant heb ik voor dit soort producten veel liever een ‘specialist’ in het vakgebied; dus een bedrijf dat zonder dierlijke grondstoffen werkt. Toch heb ik een behoorlijke tijd Pulsin’ gedronken, omdat ik geen andere variant lekkere, pure erwteneiwitten kon vinden.

orangefit-eiwit-shake

Een shake met Orangefit, blauwe bessen, soja yoghurt en goji bessen.

Orangefit

Orangefit ontdekte ik toen ik in mijn Pulsin’ periode op zoek ging naar een alternatief. De twee eigenaren van Orangefit waren toen net opgestart met hun bedrijf, omdat zij zelf ook aanliepen tegen allerlei leugens en troep in sportvoeding. Ze besloten dat het anders moest en begonnen, op hun zolderkamer en met minimale middelen en contacten, hun eigen business.

De eerste keer dat ik het product proefde was ik wel enthousiast, ondanks dat de vanille- en chocoladesmaak nog een beetje teveel op elkaar leken. Maar het merk ontwikkelde zich als een speer en daar had ik bewondering voor. De smaak en structuur werden steeds beter en nu, twee jaar later, heeft Orangefit drie smaken 100% pure eiwitshakes die écht lekker zijn.

Maar niet alleen de smaak is goed! Wat ik vooral mooi vind aan dit bedrijf is dat er een gedachte achter zit: je hebt geen dierlijke eiwitten nodig om te knallen in de gym of om spieren op te bouwen! Orangefit is daarnaast officieel dopingvrij gecertificeerd en steeds meer (vegan) atleten op hoog niveau gebruiken dit product. Het merk is ontstaan uit idealisme, eerlijkheid en dierenliefde en die combinatie is wat mij betreft perfect!

 

Gebruik jij al eiwitpoeder en zo ja, welk merk? Zo niet, waarom niet? Laat het me weten via InstagramFacebook of Snapchat: squatcilla 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply
  Maaike
  7 november 2016 at 13:17

  Mooi stukje weer! Ik gebruik ook n plantaardige eiwit voor in mn shake. Wat je schrijft herken ik wel, zanderig,cement enz. Toch merk ik wel wanneer je geen fancy naar kiwichocoladenootjesmetdiscodip smakende shake verwacht, het beter gaat. Ik heb verschillende soorten in huis, momenteel vind ik een shake van zonnebloempitten erg lekker. Maar ik drink ze nooit meer puur, altijd met plantaardige melk/banaan/groenten oid om het lekker te maken. Ik ben benieuwd naar de aardbeiensmaak van orangefit, ben nog niet bekend met dit merk.

  • Reply
   Cilla
   7 november 2016 at 13:22

   Dank je wel 🙂 Ik drink ze ook nooit puur hoor, ik denk dat daar voor veel mensen ook wel het verschil zit. Alhoewel ik vind dat de nieuwe aardbeismaak wel puur kan qua smaak, vind ik het mixen van goede carbs met mijn eiwitten heel belangrijk. Ook lekker als smoothie met verse spinazie enzo, hmmm 🙂

 • Reply
  Juna
  7 november 2016 at 13:41

  Hoi Cilla! Wat fijn deze vergelijking! Ik ben zelf ook een fanatieke sporter en sinds een paar maanden vegan. Ik ben nog steeds wel zoekende naar goede manieren om eiwitten binnen te krijgen. Ik heb een aantal proteïnepoeders geprobeerd die ik echt afgrijselijk vond, dus had de hoop wel een beetje opgegeven. Deze van Orangefit klinkt top zowel qua maak als de visie van het bedrijf. Omdat ik ook nog eens gek ben op aardbeishakes, zou ik het superleuk vinden om zak te winnen 🙂

 • Reply
  Charlotte
  7 november 2016 at 14:05

  Mijn laatste ervaring was een soort dun zand in vloeistof, iehl! Erg benieuwd naar deze variant, en misschien nog wel het meeste omdat dit klinkt als een heel tof bedrijf.

  Weer fijn artikel Meis ?

 • Reply
  Dymphy
  7 november 2016 at 14:18

  Wat een fijne vergelijking! Dank je wel daarvoor. 🙂 Ik heb nu nog een hele hoop dierlijke eiwitpoeder staan die ik eerst opmaak. Ik ben zo benieuwd hoe OrangeFit smaakt.

 • Reply
  Marloes
  7 november 2016 at 14:47

  Herkenbaar! Ik heb een keer Orangefit gehad en die smaak vond ik echt niks. Later nog eens een ander merk gebruikt (want die kreeg ik van de coach in de box die plantaardige proteine toch echt niet te eten vond). Nu ben ik aan de Berry de Mey maar helaas hebben die geen chocolade versie meer. Die was zoo lekker! Anyways, met alle berichtjes over de nieuwe Orangefit ben ik daar stiekem wel nieuwsgierig naar (en mijn bus is bijna leeg ook) dus ik doe graag mee met je winactie.
  Ik vind Orangefit trouwens wel een sympathiek bedrijf met dat ze je ook even belden om te vragen wat je er van vond enzo. En je naam op de zak is ook leuk! Personal touch!

 • Reply
  Merel Teunis
  7 november 2016 at 15:28

  Yay, wat word ik hier blij van!! Wat super fijn dat je dit hebt uitgezocht en voor ons op papier hebt gezet. Ik ga dit thuis eventjes rustig lezen, want ik ben hier heel benieuwd naar. Je hebt mij in ieder geval wel meteen aan het denken gezet wanneer je beschrijft dat je eigenlijk niks van de grote merken/bedrijven wil hebben en waarom.. Je hebt daar natuurlijk wel een goed punt 😉 Dankjewel voor het delen en ik ga het snel uitgebreid lezen.

  Liefs, Merel

 • Reply
  ElineW
  7 november 2016 at 15:32

  Wat schrijf je lekker eerlijk! Heel fijn! Mijn zoektocht naar een fijne vegan eiwit is al lang geleden gestopt.. weg met die happen zand, dan maar geen eiwitpoeder meer. Maar zeker in periodes dat ik veel sport (ben nu aan het trainen voor de marathon), merk ik wel dat ik baat heb bij een eiwitpoeder. Dankjewel dus dat je jouw ervaring met ons deelt en dankjewel voor dit merk, die kende ik nog niet. Ik ben errrg benieuwd naar hun eiwitpoeders en zeker ook naar de aarbeienvariant!

 • Reply
  Joachim
  7 november 2016 at 19:00

  Leuk artikel! Fijn dat je ze allemaal voor ons getest hebt 😉 . Ik heb zelf een hele tijd eiwitpoeder gebruikt en heb ook al verschillende geprobeerd waaronder die van SunWarrior. Ik vond dit na een tijd allemaal zo duur worden dat ik door het vele gebruik was overgeschakeld naar die van MyProtein voor de lage kostprijs. Na wat boeken gelezen te hebben en een omschakeling gemaakt te hebben naar een volledige ‘whole foods’ aanpak ben ik gestopt met het gebruik van eiwitpoeder.
  Ik eet nu high carb en haal nu vooral mijn eiwitten uit peulvruchten.
  Nu ben ik vandaag gestart met mijn bulk en lijkt het toch niet zo simpel om aan mijn eiwitten te komen zonder dat ik een grote hoeveelheid blikken bonen moet eten. Ik mik op een 3800 calorieën, waarvan 15-20 procent eiwit.
  Dus, help mij met mijn bulk en laat mij eens proeven van het eiwitpoeder van OrangeFit (en help mij voorkomen om terug naar die van MyProtein te grijpen).
  Give me some strawberry veGAINS!

 • Reply
  Sanne
  7 november 2016 at 19:22

  Geweldig Cilla! Ik vind het zo fijn hoe je schrijft en hoe eerlijk je bent. Echt super. En ik heb ook het idee dat je weet waar je over praat! Je hebt veel geproefd en je weet inmiddels wat je wel en niet wil in eiwitpoeders. En hahaha toen je het over potaarde had: ‘Nu ben ik een natuurmens, maar ik hoef het niet per se in mijn shake.’, haha! Goed gezegd ;). Ik zou dit super graag willen winnen, maar niet voor mezelf – het wordt dan een cadeautje voor Lucas. Zoals ik je laatst vertelde sport hij heel veel nu en ook hij gebruikt een eiwitpoeder, dat dierlijk is. Ten eerste vond hij de smaak daar ook wat raar (het moet banaan zijn, maar de kleur & smaak zijn roze en aardbei?!) en daarnaast zou ik het geweldig vinden als hij een plantaardig eiwitpoeder zou proberen, zodat hij dat kan uitproberen en er misschien wel net zo enthousiast over wordt als jij. Ik ben heel benieuwd hoe hij dat gaat ervaren en omdat jij er positief over bent, vertrouw ik er ook helemaal op dat het gelijk een heel goed eiwitpoeder is voor hem om uit te proberen, als eerste plantaardige eiwitpoeder. Mag ik op deze manier ook meedoen met je winactie? Super leuk trouwens dat je dat doet omdat je genomineerd bent, hoera!
  Liefs

 • Reply
  Chantal
  7 november 2016 at 20:57

  Dit klinkt echt super! Ik weet sinds een paar maanden dat ik MS heb en ben vanaf dat moment alles anders gaan doen qua voeding en beweging. Omdat zeker bij MS eiwitten erg belangrijk zijn, heb ik laatst mijn eerste zak rijsteiwit aangeschaft.. En eerlijk gezegd vind ik het geen pretje 😉 Ben dus erg benieuwd naar de smaak van Orangefit, de reviews op de website klinken heel goed 🙂

 • Reply
  Giulia
  7 november 2016 at 21:24

  Damn, die OrangeFit kom ik tegenwoordig echt overal tegen met zoveel positieve verhalen! Helaas heb ik tot op heden geen lekker vegan eiwitpoeder gevonden dus doe ik het maar zonder, maar merk toch dat ik die extra stoor proteïne wel mis.. Ik trainde voor een marathon maar raakte geblesseerd (voor de tweede keer, bij mijn eerste poging raakte ik ook geblesseerd) en focus me nu meer op krachttraining maar pfoe, daar moet je toch echt anders voor eten! Voor die echte vegangainzzzz heb ik wellicht toch wat extra proteïne nodig dus Orange, make me Fit!

 • Reply
  Stephanie Kroon
  7 november 2016 at 22:46

  Super stukje daar heb je wat aan, met humor geschreven, fijn 🙂
  Ik zou graag winnen omdat ik na een jaar niet meer sporten het weer wil oppakken. Ik heb een schildklier aandoening en nadat ik gestopt ben met roken is deze helemaal uit de bocht gevlogen, daarnaast werdt er een vitamine b12 te kort bij mij geconstateerd (met opname probleem, kont niet door vegan eten) waardoor mijn conditie helemaal in elkaar gestort is. Nu het langzaam weer wat beter gaat ben ik weer begonnen met yoga en wil later de krachttraining weer oppakken en kan wel wat ondersteuning gebruiken van een eiwitshake!

 • Reply
  Catherine
  8 november 2016 at 11:45

  Heel interessante article.
  Ik ben momenteel nog op zoek naar een goede protein shake. Momenteel ga ik weer vaak hardlopen omdat ik in december medoe bij de brugloop in rotterdam ?. Ik ben eigenlijk niet zo n fan van protein shakes omdat ik eigenlijk ook heel veel legumes en zo eet maar ik will momenteel mijn conditie verbeteren een mijn spiergroeien. Ben echter echt zwak. Dus ja misschen is OrgangeFit een goede keuze voor mij.
  See you at the VegFest!

 • Reply
  Lysanne
  8 november 2016 at 15:05

  Wat ben ik blij met je review zeg! Ik loop al tijden te struggelen met proteïne poeder. Nu ben ik geen vegan, dus gebruik ik whey poeder voor mijn shakejes. Maar ik krijg er steeds een super opgezette buik van! 🙁 Dus ik ben op zoek gegaan naar plantaardige alternatieven, zoals hennep, rijst en soja. Hennep vind ik echt niet heel lekker en rijstproteïne… Alsof je een woestijn opeet! En ik wil niet alleen maar soja eten. Dus ik ben na jouw review erg benieuwd naar OranjeFit! (En ook om te laten zien aan mijn vriend dat je zonder dierlijke eiwitten ook spieren kunt opbouwen 😉 Hij gelooft het niet echt).

  Liefs!

 • Reply
  Janneke
  9 november 2016 at 08:11

  Jaaaa! Orangefit is fantastisch!
  Na een herstelperiode van 8 weken niet trainen (operatief overtollige huid na gewichtsverlies laten verwijderen) weer back on track en daar zou deze nieuwe smaak proteine ontzettend bij helpen <3

 • Reply
  Marijke
  10 november 2016 at 16:08

  Wat een leuke win actie! Ik zou graag de Fit Green Protein van Orangefit willen winnen, omdat het perfect zou helpen bij het herstel van Crossfit trainingen. En ik benieuwd ben of deze plant based eiwitpoeder ook nog is lekker is, ik lees immers alleen maar positieve verhalen over Orangefit en de smaak van hun eiwitpoeder.

  En naast deze dingen zou ik het heel tof vinden als ik mijn vriend aan de plant based eiwitpoeder kan krijgen, hij is namelijk nog niet overtuigd van het hele plant based ding gecombineerd met sporten.

 • Reply
  Ginger
  15 april 2018 at 17:08

  Hey Cilla! Wat leuk dat ik jouw blog over plantaardige eiwitpoeder tegenkom! Sinds kort eet ik veganistisch en ik ben nog een beetje zoekende. Ik heb al 5 vegan kookboeken aangeschaft, maar qua plantaardige eiwitpoeder kon ik niet echt nuttige info vinden op internet. Toen kwam ik jouw website tegen en dacht: oh ja! Cilla is natuurlijk dé kenner op VEGAN gebied! Deze vergelijking is super, ik ga meteen orangefit eiwitpoeder bestellen, bedankt voor de tip! X Ginger

  • Reply
   Cilla
   15 april 2018 at 21:09

   Hey Ginger! Wat super leuk dat je plantaardig eet en op zoek gaat naar de beste opties op dit gebied 🙂
   Orangefit is inderdaad een ontzettend fijne vegan eiwitpoeder, ik denk dat je er heel tevreden over zult zijn. Als je verder nog vragen hebt over plant based voeding mag je altijd aan mijn mouw trekken. Ik help je graag!

   Liefs,
   Cilla x

 • Reply
  Joke
  17 april 2018 at 14:54

  Hey Cilla,
  Net voor de eerste keer OrangeFit besteld op basis van je artikel. We delen alvast de mening over Sunwarrior, dus ik vertrouw helemaal op jouw smaak! Hihi! Heb net een pot vegan van Scitec opgemaakt, vond ik ook wel lekker, maar voor bij mijn havermout hou ik meer van vanille, en dat heeft Scitec niet. Ben ondertusen 1,5 jaar vegan, dat lukt prima, maar als fervent fitnesser vind ik de zoektocht naar lekkere eiwitshake echt moeilijk! roetjes Joke

 • Reply
  Bram
  25 april 2018 at 15:58

  Hoi,
  Leuk artikel uiteraard. Ik ben al een tijd opzoek naar een alternatief voor wei-eiwit omdat ik zelf allergisch ben aan eieren. Ondertussen heb ik ook al véél gelezen over welke nu wel en niet de beste vegan eiwitpoeders zijn. Hoe meer ik erover lees, hoe minder duidelijk het wordt. Ik lees overal iets anders. Puur op basis van de specificaties was ik overtuigd van MyProtein, maar toen las ik hier dat dit niet echt te ‘vertrouwen’ is? Heb jij daar een sluitend bewijs over? Wat kan er volgens jou slecht zijn aan dit product? De Pea Protein Isolate en de Brown Rice Protein. Het is nl. zo dat het ideaal is om deze twee te combineren om de essentiële aminozuren binnen te krijgen. We moeten inderdaad niet naïef zijn, maar we mogen ook niet alles en iedereen over dezelfde kam scheren denk ik dan …?

 • Reply
  Marcel
  11 augustus 2018 at 10:30

  Ik heb Orangfit ook geprobeerd maar ik word onwel van de Stevia. Zou het liefst iets hebben zonder welke vorm van zoetstof dan ook dus ook Stevia wat in mijn optiek dus gewoon een zoetstof is ook al vermelden fabrikanten op de verpakking dat er geen zoetstof inzit. Jammer! Opzich mag ik Orangfit wel als merk.

 • Reply
  Wouter
  13 oktober 2018 at 14:33

  Hoi,
  Mooi stukje uitleg. Zelf maak ik men eigen eiwitmengsel. Hiervoor gebruik erwten of rijsteiwit van Pit&Pit. Op 15 delen eiwitpoeder doe ik 2 à 3 delen rawe cacao poeder (Pit&Pit) en een beetje pure steviapoeder. De kcal van de cacao zijn quasi te verwaarlozen. Hier gebruik ik 50gr van in 250ml kokosmelk van Alpro. Dat geeft me een shake van +- 240 kcal. De stevia zou je kunnen vervangen door xylitol (berkensuiker) dat geeft wel iets meer kcal. Met deze shake heb je 40gr aan eiwit binnen. Al bij al heb je dit mengsel voor de helft van de prijs van Orangefit en voor mij zit de smaak goed en je hebt een zuiver product.

  • Reply
   Cilla
   14 oktober 2018 at 16:00

   Ha Wouter, ja dat kan natuurlijk ook. Ik vind altijd dat je lekker moet uitpluizen wat voor jou het beste werkt.
   Jouw shake klinkt op zich heel goed, maar ik hou persoonlijk niet van de smaak van rijsteiwit. En wist je dat je lichaam per maaltijd niet meer eiwitten dan 25 gram kan opnemen? Dus zoveel proteïne in 1 shake is eigenlijk best zonde. Groetjes, Cilla

 • Reply
  Liv
  1 april 2019 at 14:42

  Hoi Cilla,

  Net je blog ontdekt toen ik ‘verschillende vegan eiwitpoeders’ googlede. Je kan echt super leuk en goed schrijven en ik vind het heel interessant om te lezen wat je ervaring is met deze verschillende eiwitpoeders! Ik heb zelf ook talloze merken geprobeerd, maar gebruik nu eigenlijk altijd Nuzest Clean Lean Protein (echt heel puur!) en pure erwten-eiwit van PersonalProtein. Ik heb nog geen OrangeFit geprobeerd, maar qua ingrediënten lijkt het erg op Nuzest en is het ook nog eens goedkoper! Thx for deze leuke review, ik ga zeker nog wat meer rondkijken op je blog 😉

  Liefs, Liv

 • Reply
  Simone
  2 juli 2019 at 09:43

  Hoi,

  Ik ben sinds kort overgestapt van whey naar een vegan eiwitshake. Ik voel me daar veel beter bij. Zelf ben ik ook gestart met Orangefit. Via een vriend ben ik gewezen op Amino-fit, ken je die ook? Ik heb deze nu een aantal keren gebruikt en bevalt prima!

  Ik vind het altijd wel lekker om er fruit door te doen. Welke fruitsoorten gebruik je allemaal?

 • Leave a Reply