Kleding

VeganAnimal: de lancering van ons kledingmerk

Whoehoeeee! Morgen is het dan zover: DE LANCERING VAN ONS KLEDINGMERK op het Viva las Vegas Foodfestival in Amsterdam (EN JA, DAT MOET IN CAPS!). Buiten dat het gewoon een fantastisch festival is met zalig vegan voer, leuke workshops en coole demo’s, is het deze keer voor ons natuurlijk nóg specialer! 

‘Huh? T-shirtlijn? WTF?’ Ja, voor de mensen die een beetje aan het chillen waren onder een steen: je hebt groot gelijk! Maar dan zou het dus kunnen dat je nog niet weet dat Tom en ik een t-shirtlijn begonnen zijn onder de naam VeganAnimal.nl. ‘Waarom een t-shirtlijn?’ Nou, omdat het kan. Maar vooral omdat we op zoek waren naar leuke, plant-based-mind-achtige kleding om in te fitnessen. En dan niet gelijk met allemaal zware protestteksten, zielige dieren of what so ever erop. Hoe dan ook: we vonden nog niet dat er leuke, sportgerelateerde vegan shirts te koop waren. Dat is het basically.

Fashion en fair

Tom is art-director, wat in het kort betekent dat zijn leven zo’n beetje bestaat uit dingen bedenken en ontwerpen. Ik ben communicatiewetenschapper, wat in het kort betekent dat ik een expert ben in schrijven en lullen. Et voila: zie daar een unieke en essentiële combi voor het bedenken en ontwerpen van kleding en alles wat daarop lijkt. We willen de wereld met ons merk nét even wat mooier maken. Niet alleen door jou er awesome uit te laten zien in de shirts, maar ook om te laten zien dat fashion en fair best samen een dansje kunnen doen.

vegananimal-shirts-collectie

Sustainable

Zo kopen we onze shirts in bij StanleyStella: een bedrijf dat zicht richt op sustainable fashion. Kijk vooral op hun website voor meer uitgebreide info! Kort door de bocht komt het erop neer dat we met de bio/eco/fair/vegan shirts van VeganAnimal minder water verspillen tijdens het produceren, er niet ingekocht wordt bij sweatshops en dat ze niet lullen, maar poetsen (zie hun certificaten op dit gebied!). Uiteraard zijn de shirts bedrukt met vegan inkt. BAM!

Vega-Life

Ik zou echt eindeloos door kunnen praten over ons merk, ik bedoel, we hebben het niet voor niets deponeert bij de KvK. Aanstaande zondag zijn Tom en ik bij het Viva Las Vegas Foodfestival in Amsterdam, dus als je ons ziet en je wilt iets vragen, vertellen of gewoon een beetje kletsen: kom maar door! Vinden we leuk. De shirts zullen verkocht worden bij de stand én op de webshop van VEGA-LIFE en uiteraard in onze webshop, die aanstaande zondag live gaat. En oh ja, 5% van de opbrengst per shirt gaat trouwens naar Animal Rights. Dat je het even weet!

Het is allemaal belachelijk spannend en we hopen natuurlijk op een knallerrrr van een lancering.
Are you in?

We vinden het heel leuk om te horen wat je van onze t-shirts vindt. Laat je het mij weten via Facebook, Instagram of Snapchat:squatcilla? We zijn heel benieuwd!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Desi
  22 juli 2016 at 15:59

  WHOOOP ZOOO GAAF!!

 • Reply
  Saskia
  22 juli 2016 at 16:56

  Oehh, wat leuk! Ik ga zeker even een kijkje nemen bij de stand!

 • Reply
  Claire
  22 juli 2016 at 17:42

  Super tof! I MUST HAVE IT!

 • Reply
  kim
  22 juli 2016 at 19:21

  Aaaah wat super gaaf!!! I loveeee fair fashion. Draag dit echt alleen en word hier zo blij van. Dikke yay! Goodluck.

  • Reply
   Cilla
   1 augustus 2016 at 11:27

   Dank je wel Kim 🙂 lief!

 • Reply
  Micha vd Berg
  23 juli 2016 at 10:47

  Super mooi met duidelijke boodschap

 • Reply
  Jeroen
  23 juli 2016 at 13:30

  Hoi, een linkje naar een webshop heb ik nog niet gevonden 🙁

  • Reply
   Cilla
   23 juli 2016 at 13:33

   Nou, die is er wel maar de webshop gaat morgen live 🙂 Nog 1 dagje geduld Jeroen, en dan kun je shoppen op VeganAnimal.nl

 • Reply
  Djuli
  24 juli 2016 at 11:19

  Ze zijn zooooooo tof!

  • Reply
   Cilla
   1 augustus 2016 at 11:27

   🙂 🙂 🙂 Thanks lieverd!

  Leave a Reply