#Vegan

World Vegan Day! Video van mijn lezing op VegFest + WINACTIE VeganAnimal shirt

Jeeeeejjjj, daar is ie dan. De video van mijn lezing op VegFest. Veel mensen hadden me gevraagd of ik via Facebook live wilde gaan, maar toen het puntje bij paaltje kwam lukte dat uiteraard op het moment supreme voor geen meter. Dus voor de liefhebbers: enjoy. Maar… ik wil ook nog dingen met jullie vieren!

Daarnaaaaaaaaast is het vandaag namelijk World Vegan Day! Dé ultieme dag om even stil te staan bij waar we het eigenlijk allemaal voor doen. Dit hoeft uiteraard niet per se op een treurige manier. Sterker nog, dat kan juist ook door te kijken naar wat je bijvoorbeeld allemaal hebt bereikt op vegan gebied. Denk aan het inspireren van je ouders, vrienden, collega’s, of whatever. Misschien ben je zelf net vegan geworden en daar heel trots op. Of at je eerst plantaardig en heb je nu al je leer en wol naar de kringloop gebracht. Het maakt allemaal niet uit. Als je intenties goed zijn, ben je sowieso een baas. So let’s celebrate World Vegan Day!

Vegan Awards

En voor de mensen die mij niet volgen op social: Ik won ook nog de 2e plek bij de uitreiking van de Vegan Awards, whoop whoop. Iedereen zo ontzettend mega bedankt voor het stemmen!

Omdat ik vorig jaar nog niet in de top 3 stond, was dit voor mij persoonlijk even een klein feestje waard (in mijn eentje in de trein naar huis, BAM)! SquatCilla.nl is in twee jaar tijd ontzettend gegroeid en ik ben heel blij dat ik jullie elke week weer mag inspireren en motiveren met mijn geouwehoer over gras en CrossFit 🙂

Om dit allemaal met jullie te vieren en omdat het leven soms gewoon een knalfuif is, dacht ik: laat ik een leuk cadeautje verloten! Daarom geef ik een shirt weg (M/V) uit de VeganAnimal collectie, gewoon… omdat het kan.

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n epic shirt?

Voor me dansen. Oké, grapje. Maar ik wil uiteraard wel van jou weten waarom jij vindt dat je een Vegan Animal bent. Met ‘ja, gewoon omdat het zo is’, ga je het niet redden. #jammerjoh

 1. Volg SquatCilla.nl en VeganAnimal_nl op Instagram.
 2. Laat in de comments van dit bericht op Facebook op een originele manier weten waarom jij een Vegan Animal bent.

Ik maak de winnaar aanstaande maandag 6 november bekend!

Succes, beasties!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nathalie
  1 november 2017 at 14:22

  2,5 maand geleden cool bleu veganistisch gaan eten.. Het bevalt bij heel goed! Ben nu nu steeds meer aan het verdiepen in the vegan way of life.. En voel me al een echte vegan animal?❤️

 • Reply
  Marja
  1 november 2017 at 15:28

  Ik ben een veganist in de kast, die nog een beetje angstig is voor haar coming out. Een veganistisch rupsje in een veilig coconnetje, hopend ooit een mooie vegan vlinder te worden. Een Vegan Animal, fueled by veggies, die nog een beetje peper en een laatste zetje nodig heeft om een echte Plant Beast te worden!

 • Reply
  Govert
  1 november 2017 at 19:10

  Ik ben een échte Vegan Animal omdat ik bijna dagelijks in de gym sta te beesten! Eet als een beest en vandaag ook nog eens precies 7 maanden mezelf een Vegan Animal mag noemen! Vegan Power!!!

 • Reply
  Maik
  1 november 2017 at 19:42

  Because ik hou van diertjes! , mijn prinsesjes die een gezonde mooie en liefdevolle leven en planeet verdienen♡
  Op de sportschool snappen ze het maar niet dat mijn spieren met de dag groeien zonder vlees en ander ongezond voedsel.
  🙂
  Im the truth that vegans can make muscles without eating dead bodys ♡

 • Reply
  Ine
  1 november 2017 at 21:27

  Ik eet nu ongeveer 4 jaar vegan. Daarvoor al 34 jaar vega. En ik heb tijdens de laatste Vegan Challenge idd 1 wollen trui, 1 wollen sjaal en 1 leren tas naar de kringloopwinkel gebracht. Ik praat er niet veel over, iedereen heeft wel iets waarin ie ‘anders’ is. Moet er wel bij zeggen dat ik – tel het maar even op- een vijftiger ben, en zelfs mij lukt het steeds beter om commentaar van anderen langs me heen te laten gaan:-)

 • Reply
  Rózsa
  2 november 2017 at 09:15

  Omdat ik mijn survivalruns plantpowered loop! Ik me suf sticker overal waar ik kom en ik voor iedereen alternatieven voor dierlijke producten probeer te bedenken die sommigen ook echt integreren in hun dagelijks leven! Maar vooral omdat ik trots ben dat we zo’n prachtige groep mensen zijn die het dierenwelzijn op nummer 1 plaatst, dat we met liefde met elkaar omgaan en we echt ons steentje bijdragen aan een wereld waarin we allemaal gelijk zijn!

 • Reply
  Debbie Buutveld
  2 november 2017 at 10:37

  Ik ben een beginnende en nog wat onzekere maar vastberadende planteneter…..in oktober met de veganchallenge begonnen met plantaardig eten. Ik voel mezelf nu nog meer verbonden met de dieren. Als een dier ben ik op zoek naar erkenning en begrip in deze wereld vol met omnivoren. Ik ben tot inkeer gekomen en zou het wel uit willen schreeuwen of loeien…opdat anderen mijn voorbeeld volgen! Maar voorlopig zou zo’n leuk t shirt me een heel eind op weg kunnen helpen ? Liefs Debbie

 • Leave a Reply