BeautyDuurzaamheidFitnessFoodHotspotsTips

Wat eet je dan op je brood als vegan?

brood als vegan
2kviews

Het is misschien wel de meest gestelde vraag als mensen besluiten om veganistisch te worden. Welk broodbeleg wordt er dan gebruikt? Gelukkig hoeft vegan broodbeleg helemaal niet zo moeilijk te zijn dan wat je denkt. Er zijn in de supermarkt zat goede alternatieven die je kan kopen als vervanger.

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar groente en fruit is echt heerlijk op je brood. En je kunt er vele kanten mee op ook. Zo kun je alleen tomaatjes op je brood doen, maar je zou dit dus ook kunnen combineren met basilucum of komkommer of allerlei andere producten. De variatie is heel erg groot, check hieronder een paar voorbeelden:

  • komkommer, tomaat, radijs, kiemgroenten, paprika, sla en rucola
  • gebakken champignons, gebakken in knoflook, of een vegan toast met gekruide champignons
  • plakjes avocado (tegenwoordig heel erg populair)
  • gegrilde groenten, courgette, aubergine en paprika. Dit zou je vers kunnen maken, maar je zou dit ook kunnen vinden in het vriesvak van de supermarkt.
  • aardbeien, appel, banaan zijn ook heel erg lekker op je brood

Verschillende soorten combinaties

Zo zijn er dus genoeg mogelijkheden om op je brood te doen als je veganist bent, maar zo zijn er ook genoeg heerlijke combinaties voor op je brood, denk maar eens aan:

  • tomaat met basilicum en vegan mozzarella
  • tomaat en komkommer
  • hummus met gegrilde groente
  • tapenade met rucola en tomaat
  • pindakaas met plakjes banaan (je zou dus ook nog lekkerder kunnen maken door er een beetje sambal bij te doen)

Dit zijn nu enkele voorbeelden, maar zo zijn er uiteraard nog veel meer lekkere voorbeelden die je op je brood kan doen. Maar het is natuurlijk ook leuk om zelf een beetje te experimenteren wat je lekker vindt door er leuke combinaties van te maken. Gewoon doen dus!

Sporten en diervrije producten

Als je te maken hebt met een veganistische lifestyle, dan weet je dat je veel voedingsstoffen niet binnen krijgt, omdat dat gecombineerd wordt met dierlijke producten, maar je moet er uiteraard wel voor zorgen dat je die voedingsstoffen op een andere manier naar binnen krijgt. Zeker als je bijvoorbeeld ook nog een actieve sporter bent, als je actief sport, moet je er ook voor zorgen dat je voldoende eiwitten in je lichaam hebt, want dat zorgt net voor dat kleine beetje kracht die je nodig hebt tijdens het sporten. Maar veel mensen, vooral vrouwen eten niet na het sporten of ook niet voor het sporten, maar dat is natuurlijk niet gezond en ook niet goed voor je lichaam.

Maar daar is nu wat voor bedacht, namelijk Fitshe.

Fitshe is namelijk een speciaal merk vooral speciaal voor vrouwen met een actieve levensstijl. Het eerste product is een 100% natuurlijke Fitshe After Workout Shake dat op basis van biologische proteïne is en ook niet beschikt over onnodige toevoegingen.

Fitshe wil vrouwen met een actieve levensstijl ondersteunen. Veel mensen, maar vooral dus veel vrouwen eten niet na het sporten, omdat ze dan denken dat ze dan beter in shape blijven. Het tegengestelde is juist waar. De juiste voeding ondersteunt juist je training en minimaliseert ook het resultaat. Veel vrouwen denken namelijk dat proteïne te maken heeft met bodybuilding, en dan zijn ze bang dat ze er gespierd of dik van worden. Naast de proteïne bevat Fitshe ook je algemene dagelijkse hoeveelheid magnesium die gewonnen wordt uit zeewater. Het is dus eigenlijk hartstikke goed om het te gebruiken na het sporten.

Veel producten

Fitshe begon eerst namelijk met de shake, maar zo is Fitshe nu uitgebreid met nog veel meer producten. En alles natuurlijk gemaakt, maar ze hebben ook de focus op vegan producten. De producten die het bedrijf op dit moment aanbiedt is proteïne, boosters, bars, vegan producten, bundles, drinks en powers. En de doelen die het bedrijf voor ogen heeft is energie, recovery en performance. Zo voor ieder dus wat wils.

Zo zijn niet alle producten vegan beschikbaar, maar zo zijn ze wel bezig om dat uiteindelijk aan te kunnen bieden. Zo beschikken ze tot nu toe alleen over vegan proteïne en over vegan bars. Denk je nou ik zou dit wel eens willen proberen, dan hebben ze ook een probeerpakket. In dit pakket zitten 5 zakjes vegan protein, maar beschikt het pakket ook over 5 vegan bars. En dat ook nog eens in allerlei verschillende smaken. Zo kan je dus toch even proberen of dit nou echt iets voor jou is en welke smaak jij het lekkerste vindt.

Leave a Response